Seminarium: “The Power of the Prototype”

Deltagare i kreativ workshop. Foto: Paul Henningsson, musedia

Hur får vi digitala projekt att handla om människor? Hur producerar vi smarta lösningar med liten budget?

Lyssna till inspirerande berättelser av experter från Tyskland, Nederländerna och England. Få inblick i unika och inspirerande digitala projekt, som alla använder innovativa sätt att engagera användaren.

Föreningen IdeK (1), Innovation, idéer, design, kommunikation och kulturarv, arrangerar ett kostnadsfritt eftermiddagsseminarium den 15/9 kl. 14 på Tekniska museet (2), Stockholm. Seminariet  hålls på engelska.

Medverkande under seminariet är: Mariet Erica, Online Communications Manager, Van Abbemuseum (3), Eindhoven, Nederländerna, Cori Moore (4), innovationskonsult från Berlin, Tyskland samt Abhay Adhikari (5), Digital strateg från i Storbritannien.

För mer information och för att anmäla dig, se IdeK:s webbplats (6) samt Facebook-sida (7).

“The Power of the Prototype”

IdeK 

FacebookTwitterGoogle+Share
Publicerat under rubrikerna: 11: Konferenser Comments Off